Med önskan om en härlig midsommar och sommar!

22 juni, 2022

Våren försvann med blixtens hastighet och plötsligt är midsommarhelgen i antågande. Sannolikt ligger fokus (åtminstone delvis) just nu på planering av sill, potatis och jordgubbar. Innan midsommarfirande och sommaren ordentligt tar fart, vill Björneman Advokat ta tillfället i akt att framföra en vänlig hälsning.

 

Nu är stunden då många varvar ned för lite välbehövlig återhämtning. I samband med det kanske det finns tid för en samlad reflektion kring den verksamhet som du bedriver eller är engagerad i. Möjligen blir det därmed tydligt för dig att det är hög tid att uppdatera bolagsformalia (aktiebok, arbetsordning, VD-instruktion etc.), att säkerställa att det finns goda rutiner för styrelsearbetet, att göra research kring potentiella investeringar, förvärv eller försäljningar, att se över tidigare tecknade avtal, att teckna nya avtal i vissa delar, eller att hantera andra affärsjuridiska spörsmål.

 

Skulle du behöva stöd i något av de beskrivna ämnesområdena ovan, är du alltid varmt välkommen att ta kontakt med Björneman Advokat – mejladress louise@bjornemanadvokat.se, telefonnummer +46 (0) 760 212 466.

 

Nu åter till fokus på midsommarförberedelserna.

 

Björneman Advokat önskar dig en härlig midsommar och sommar!

 

Tillbaka